Kurssilista
 
 
Kurssi
Atk-kirjanpitokurssi yhdistyksille - Netti-Taseri-ohjelma
Esittely Netti-Taseri on yhdistyksille kehitetty nykyaikainen kirjanpito-ohjelma ja -palvelu yhdistyksille.

Kirjanpito-ohjelmiston varmuuskopioinnista huolehditaan automaattisesti päivittäin ja käytössä on aina ajan tasalla oleva ohjelmisto. Ohjelmaan pääsee eri paikoista, vaikka yhdistyksen kokouksessa, tarkistamaan tämän hetken tilanteen.

Tositteiden kirjaaminen on sujuvaa. Ne voidaan lajitella tositelajeittain ja viennit kirjata tarvittaessa kustannuspaikoittain. Tositelajit ja kustannuspaikat ovat vapaaehtoisia käyttää.

Tilikartta on vapaasti muokattavissa yhdistyksen toimintaa ja laajuutta vastaavaksi.

Budjetti voidaan tehdä vuosi- tai kuukausitasolla sekä tarvittaessa kustannuspaikoittain eroteltuna. Budjettiin saa könttäsumman sijaan eroteltua isoimmat menoerät selitteineen seurannan helpottamiseksi.

Netti-Taserista on helposti tulostettavissa kirjanpidon päivä- ja pääkirja sekä tilikartan perusteella tuloslaskelma ja tase nappia painamalla. Tulosteet saa tallennettua suoraan ohjelmasta pdf ja Excel
-tiedostoina.

Kurssilla käymme läpi ns. demo-ympäristöä eikä se aiheuta kustannuksia. Jos havaitset Netti-Taserin yhdistykselle sopivaksi työkaluksi, voit rekisteröidä maksullisen version.

Netti-Taseri on kuukausimaksullinen palvelu, jonka hinta vuosilaskutuksella on 8 € / kk (96 € / vuosi) / yhdistys. Hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

Saat apua ohjelmiston käytössä edullisesti, sillä kuukausimaksuun sisältyy ohjelmiston käyttötuki sähköpostitse.

Tarvitset Netti-Taserin käyttöön Internet yhteydellä ja Windows 10, 8, 7 tai Vista
-käyttöjärjestelmällä varustetun tietokoneen.

Liite
 
 = Ilmoittautuneiden lukumäärä
 
 
 Kurssilista